Jdi na obsah Jdi na menu
 


Rychlovystoupení v Mnichově u Vrbna v pátek 7.10.

7. 10. 2011

 Pochvala a velké poděkování Zuzce Hendrychové, Barči Dostálové a Janě Baranové za expresní rychlé taneční vystoupení v Domově důchodců ve Vrbně (Mnichově).

V pátek v poledne trenérce Tamaře zavolali z Domova důchodců, že dnes slaví Den seniorů a vypovědělo jim 1 plánované taneční vystoupení z Jeseníku.... kdo rychle může? Zkouška padla na 5 holek v jediné třídě na Gymplu ( Zuzka, Tinka, Švestka, Beranice,Malina...) a dohodly se Zuzka s Janou Beranicí. Další vystupující jistotou, která nikdy nezklame, byla Bára Dostálová a klaplo to!!!

ve 14.00 se všechny 3 holky potkaly u Tamary na chodbičce a natrénovaly 7 tanců . V 15.00 už jsme odjížděly do Vrbna a v 15.45 se tančilo. Zuzka sólo , Barča sólo, Jana tanec "Ruka" od Jany Grulichové, společně pak Bolero, tradiční disko Růžový králík ,duo Kancelářské krysy a narychlo spíchnuté "Stomp stomp" v podání Zuzky a Barči, a to tak, že holčička Zuzka učila růžového králíka Báru tančit swing a opravdu se z toho vyloupl docela podařený duet. Prostě všechny 3 holky se projevily jako dokonalé profesionálky. S úsměvem a velkým nadšením zatančily a roztleskaly nejedny ruce babiček a dědečků v Domově.