Jdi na obsah Jdi na menu
 


Ministonožka + seznam

4. 9. 2010

 MINISTONOŽKA je určena začátečníkům ve věku 4 - 7 let

Nejdůležitějším předpokladem malého úspěšného tanečníka je, ŽE TANEČNÍK/ TANEČNICE SAMA CHCE TANČIT a rodiče ji v tom velmi podporují.

Dalším důležitým předpokladem je VYTRVALOST a DŮSLEDNOST. Nepovolit v úsilí hned při prvním nezdaru či malém problému. Tanec je sport jako každý jiný, provází ho radosti a úspěchy, ale občas i útrapy, bolest svalů a slzičky. Výsledek je vždy však víc než okouzlující :-)

 Co bude tanečník potřebovat :

Cvičky - zajistí trenérka ( po změření chodidla budou pro dítě objednány cvičky u firmy Grishko, která se specializuje na taneční obutí a oděvy)

Dres pro děvčátka - chlapci kraťasky a tričko. Mikinu pro chladnější období. Obchody H/M prodávají dresy pro tanečníky ve věku 3 - 12 let. Některé sportovní obchody je také mají. Na našich web. stránkách je odkaz na Grishko zásilkový obchod, kde najdete vše.

Blok - ze kterého hned po 1.lekci nevypadnou listy :-(...budeme jej potřebovat na nálepky, informace a jiné odkazy pro rodiče.

Švihadlo - bez ruček, protože přes něj nejen skáčeme, ale používá se i k jiné činnosti.

 

SEZNAM  :

Antlová M.+ J., Sussová K., Kosová V., Good E. + J., Ševčíková E., Tichavská D., Bezděková R., ,Hanáková V., Trefilová B., Kociánová V.,Broučková N.+L. , Zobal M., Zobalová K., Prajzová A., Šimončíková K., Beštová P., Zdrahala M., Martinka, Lenička,