Jdi na obsah Jdi na menu
 


Mistrovství ČR pro sóla a dua modern, show a jazz, Beroun 8.-9.5.

9. 5. 2010

 V sobotu 8.5.

se v Berouně za Prahou konalo MČR pro sóla a dua show. Za nás bojovala v sólech Verča Macháňová s show nazvanou JEHO KOŠILE. Probojovala se až do finále a skončila na 7.místě

V neděli 9.5.

se také v Berouně konalo MČR pro sóla a dua jazz a modern dance.

V modern dance sóla nás reprezentovala opět Verča Macháňová a také Iza Pollaková. V největší konkurenci 24 závodnic se Verunka opět probojovala do finále. Ovšem porota ocenila její úžasný výkon jen 6.místem. Předvedení však bylo naprosto bezchybné.

V duech modern dance nás reprezntovala ZLATÁ HUDBA Izy Pollakové a Jany Novotné. Na finále však nedosáhly.

Jazz dance je naše nejsilnější kategorie, již několik let. Ve velké konkurenci si konečně všechna děvčata odvezla vytoužené medaile. Do finále se probojovala obě naše děvčata, Verča i Jana.  Jana Novotná v sóle a skončila na 6.místě, dále :

2.místo jazz sólo junior - Veronika Macháňová

3.místo jazz duo junior - Iza Pollaková a Jana Novotná

Všem třem děvčatům velmi blahopřejeme a děkujeme za skvělou reprezentaci. Poděkování patří také Lucce Strakové za její choreografii pro duo jazz Izy a Jany a také poděkování  Barunce Panáčkové za její choreografii pro sólo modern dance Verči Macháňové.

O naše 3 tanečnice se v Berouně vzorně staral náš externí trenér Robin Valášek. Dík patří také rodičům  Janičky Novotné a Verči Macháňové za odvoz a velkou podporu soutěžícím dívkám.